Navico Seilasen - klubbmesterskap 2017

Årets Navico seilas (klubbmesterskap) finner sted  lørdag 23. September ca kl.1200 og seneste målgang er kl. 1630. Det er viktig at skipperne på de enkelte båtene møter ved Seilsportsenteret kl: 1100.

Årets seilas vil som de siste årene være bane 7a eller 7b som dere finner på her. Seilasen skal imidlertid startes mot vinden slik at dersom det blir nordlig vind denne dagen vil starten først gå opp mot korrigeringsbøyen ved Langholmen før kurset skal settes ut søra sundet.

Dersom forholdene ikke gjør at en slik seilas kan gjennomføres vil alternativ rute bli vurdert og informert på skippermøte.

Seilasen vil forsøkes å startes etter gundermetoden, endelig avgjørelse informeres på skippermøte.

I år har Navico sponset seilasen med en flott B & G Vulcan 9 karplotter som trekkes ut blant alle som båter som deltar, denne plotteren har en ca verdi  på kr 11 000.

Vi håper at flest mulig blir med på denne seilasen uansett erfaringsbakgrunn og det er ingen påmelding til seilasen.

Det planlegges også en liten seiler "fest" etter seilasen så fint om de som ønsker å bli med på denne sender en påmelding med antall til
William Skaara på tlf:47847816 innen Torsdag den 20.09.2017. Det er selvsagt mulig å bli med på kvelden selv om en ikke skal seile.